Skicka LIVET på attityd-kurs?

Oj oj oj. Får jag gnälla lite till? Ja, alltså… det var inte tänkt. Jag hade ju släppt det och gått in i "återta-träningen-fasen". Men livet ville annat, som det ofta har en tendens att vilja. Det är sådär att livet ofta vill skratta en rätt i ansiktet. Är det någon som testat skicka livet på nån attityd-kurs? Eller behöver det kanske medicin för ökad impulskontroll och känsloreglering? Om livet vore en människa, skulle det nog befinna sig i facket bland de mest missunnsamma. Jag tror att vi är "on to something", vem tar tag i det?

Igår släppte febern, jätteskönt! Inatt fick hostan fart riktigt ordentligt, så sömnen blev lidande. Idag ska även bihålorna tömmas och jag tror inte jag behöver gå in i detaljer vad det innebär. Låt mig bara säga att näsduks-tillverkarna får en vinst :/

Och låt er inte luras. Jag fick kämpa länge för att ta en bild då jag inte såg döende ut. Dessutom har ju Instagram såna trevliga filter som lurar ögat ännu mer. ;p

Trots förkylningen, känner jag att den här dagen kommer bli underbart fantastisk. Vi börjar med att kramas under täcket framför tvn och sen väntar vi besök ♥ Dessutom vi ska träffa en man från EU-kommissionen, pensionerad sedan några månader tillbaka, men ändock, samt hans fru. Bra dag detta!

Etiketter: , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.