Beroende av tjejers kroppar. :)

Fortfarande sjuk, gårdagen tog krafterna ordentligt så idag är jag liggandes igen. Syster med pojkvän är på hockey, sonen är hos en kompis. Nu har jag varit soffliggande sedan i onsdags och jag har kommit på ett jättebra sätt att hålla motivationen uppe. Annars är ju risken att latmasken fattar tag i en och det blir extremt svårt att komma igång.

Så mitt knep? Instagram. Vet ni hur många fitness-konton det finns? Underbart! Dessa konton koncentrerar sina bilder på hälsosam mat, motiverande citat/ordspråk, träning och vältränade kroppar. Och nej, jag har inget intresse av att sitta och titta på vältränade killar. Jag tittar på tjejerna, jag tittar på de kroppar jag vill åt. Eller alltså, ha. De kroppar som påminner mig om mitt mål.

Sheridyn Fischer är min absoluta favorit tror jag. Hon spelar fotboll och tränar kampsport. Extreeeeemt vältränad. Hon är en förebild. Helt klart.

Min användare på Instagram: majaerika 🙂

Etiketter: , ,

4 kommentarer

  1. Martina

    Hej!
    Jag vill följa dig på Instagram men jag kommer bara åt mina facebook kontakter.. vet inte vad jag ställt in..
    Men adda gärna mig, meeandmyfamily på Instagram. Jag vill gärna följa din träning:)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.