Haha, den lille rackaren!

You know… Jag har slutat med godis! Igen!! Okej, jag erkänner att effekten av mitt utrop inte blir detsamma med ordet "igen", men tyvärr är det inte första gången. Usch, bara jag skrev det där blev jag dragen till verkligheten och mindre peppad. Men den här gången ska det gå. Det måste gå. Jag mår inte bra av det, det hjälper mig inte att nå mina mål… nej, godiset MÅSTE bort. Och nu ska det ske. Och med den, som inte hjälper mig, ska jag… ska jag… ja jag vet inte. Men inte vara snäll!

Sådär såg det ut igår. Sonen med sitt lördagsgodis och jag med min proteinshake. Och typ 5 plommon för att jag behövde nåt att äta på medan han gjorde allt för att försvåra för mig. Haha, den lille rackaren stoppade alla mina favoritgodisar precis under näsan på mig!

Den där ljushållaren sitter precis vid vår tv. Den inhandlades på Coop här i Holmsund och jag gillar den verkligen. Den är inte mycket att se på när ljusen inte är tända, men det blir ett fantastiskt mysigt sken av den. Igår såg det ut som ovan. Härligt va!  Lampor i all ära, men det är nåt fantastiskt med stearinljus.  Bara man ser på dem blir jag alldeles lugn och romantisk i själen.

Igår såg det också ut som nedan. Mindre härligt, va? ;p

Skapa en fantastisk söndag till dig själv och dina nära. Det är ni värda, eller hur?

Etiketter: , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.