Tankar inför the photoshoot!

Så photoshoot på torsdag. Spännande! Tidigare har jag, som många redan vet, gjort fotograferingar ”for fun” med bland annat Ricke Johansson och 3dfoto. Dessutom en fotografering som hårmodell för VIP Lycksele. Allt det har ju varit fantastiskt kul och lärorikt! Och jag är helt säker på att det här blir det också. 🙂

Igår fick jag ringa och lämna mina klädstorlekar och en stylist-tjej kommer finnas på plats. Just den faktorn har lockat fram nån konstig utseendefixering hos mig som den här mjukbyxa-bruttan INTE är van vid. Eller så är det osäkerhet eftersom jag istället för att förbereda mig med träning och bra kost, har använt sjukdomen som ursäkt för att äta en massa skräp. ;p

Igår lade jag mig i solariet för en liten quick-fix, blekte mina tänder (tack pappa) och en snabb titt i spegeln fick mig att boka tid på Salong Liss här i Holmsund. Har varit där tidigare och de är jättebra! Tack och lov att de hade en snabb tid. 🙂

Man kan gott säga att det pirrar en hel del av förväntan i magen! 😀

Etiketter: , , , , ,

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.