Stressed spelled backward…!

Åh nej. Typiskt! Igår jobbade jag 7.30-21 och idag 7-10, 13-21. Långa dagar och det känns. När jag klev ur bilen här hemma kände jag hur energin rann ur, axlarna sjönk och jag verkligen kände mig leeeeedig. Underbara känsla! 😀

Sedan såg jag posten i trappan. Då slog det mig att jag hade en sak att göra imorgon. Sen kom jag in i lägenheten och såg en annan sak som jag behövde fixa imorgon. Och så in på toaletten där tvätten finns… Och sådär fortsatte det. Ju mer jag satte mig in i min egen privata tillvaro, desto mer kom jag på. Och inte sådär "jamen, det skulle jag behöva göra nångång, men behövs egentligen inte nu-saker". Utan "gör nu, för fasen-saker". Helt plötsligt vet jag fasen inte hur jag ska hinna allt imorgon.

Undrar ni var jag finns sitter jag och skriver en lista över allt som ska göras imorgon. För annars vet jag en som kommer glömma massor ändå. Suck. Pust. Stön.

 

Etiketter: , , , ,

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.