Träning och en latmask!

Jag ligger i en säng på jobbet, har min rast och försöker bestämma mig om jag bara ska slappa eller om jag ska göra lite yoga. Eftersom jag inte kan bestämma mig, skriver jag det här istället. När jag inte tänker på det går tankarna mot imorgon. Jag har bokat in mig på ett morgonpass Bodypump på Storsjöhallen, och just i detta nu ångrar jag mig eftersom sovmorgon lät så mycket skönare. Eller ja, ”ligga kvar i sängen-morgon iaf” 🙂

Jag älskar träning. När jag inte tränar mår jag helt enkelt inte lika bra. Men det betyder INTE att jag inte behöver tvinga mig dit nu och då (läs ganska ofta). Träning och hälsosamt leverne är inte enkelt, för de flesta inte iaf. Det är ett val du gör.

Och en sak till, skit i de som säger att du absolut måste träna regelbundet, bättre flera korta än en jättelång promenad och allt sånt där, annars kan det lika gärna vara. Ja visst, regelbundet är bättre, men om en jättelång promenad är det du klarar av just nu. Låt det va så, för stunden. Är du en soffliggare och tar dig ut på EN promenad en gång, peppa dig själv till MAX, låt dig uppfyllas med positiva känslor om det du klarat. Det är de positiva känslorna som tillslut tar dig ut igen. Och igen 😉 inte det där, ”en promenad duger inte-tänket”.

Testa ska du få se! Nu är det bäst att jag gör lite yoga. Kommer jag undan idag finns risken att jag låter mig komma undan imorgon också. För så gör en latmask som jag 🙂

Etiketter: , , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.