Är lite ensam ändå.

Idag har varit en härlig dag! Det är något speciellt med dessa sammandrag för sonens innebandy. Helt plötsligt förvandlas Sverige till ett land där man faktiskt samspelar och känner gemenskap även om man inte känner varandra. Som i andra länder. Man minglar och umgås över vänskapsgränserna. Så helgens bästa är absolut familjeutflykten, innebandy 😉

Däremot må jag erkänna en sak. Att vara ensamstående funkar hur bra som helst för mig, har alltid gjort. Idag insåg jag varför. I min umgängeskrets finns nästintill enbart singlar. Vissa har barn, andra inte, men det funkar. Sådär på familjeutflykten kändes ensamstående helt plötsligt inte stark som står ensam, utan mer bara… Ensam. När familjerna gick ut efter matcherna passar man liksom inte längre in känns det som.

Aja, lite jobbiga känslor har ju aldrig skadat någon. Jag låter känslorna kommer över mig ikväll. Och saknar den där stora familjen jag drömde om som yngre.

Tack för mig. Krama om er familj lite extra från mig 🙂

Etiketter: , , , , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.