Ingen diskmaskin, ingen man!

Teknikpausen tar en paus! Inte för att använda ordet för mycket, men jag tror min son behövde en paus från sin mamma för lite legobygge. Längesen hans rastlösthet var på denna topp. Tv-spel är extremt bra fokus-övning måste jag säga. Nu är hela han bara ett virr-varr. Fast det är ju bra, vi har till och med hunnit skjuta straffar in i en tidningskorg. Toppen 😀

Från mobilen

Det slår mig ganska ofta hur rätt vissa av mina högstadie-lärare hade om livet. Tänk om man hade vetat det då liksom. Min NO-lärare sa tex att naturen hade ett sätt att sträva mot nedbrytning. Som ett gammalt hus som ingen rör på väldigt länge, det förfaller. Och för att vara korrekta så vill jag säga att det där ju var det min tidiga pubertets-hjärna hörde, kan ju möjligen va så att det inte var direkt vad han sa, men i alla fall, låt oss tänka att han sa så 😉 Hur som helst. Igår dammsugade jag ordentligt. Idag? Damm igen. Och bilden föreställer ren disk, men hur kan det komma sig att jag och Hampus lyckas producera fulla diskställ varje dag? Två personer. Man får ju vara tacksam ibland att jag är sådär ensamt stående som jag skrev igår. Det är bestämt. Ingen diskmaskin, ingen man ;p

Etiketter: , , , , , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.