Låt fjärilarna i magen flyga fritt!

Sitter på gymmet med fruktansvärd huvudvärk, ska låta lunchen sjunka ner lite och sen ska jag ”kill my workout” som de coola träningsfreaken brukar säga 🙂 Ikväll är det photoshoot dags igen. Äntligen ska vi göra den här tränings-grejen. Nu när det börjar närma sig har jag blivit fruktansvärt nervös över att bilderna inte ska bli bra… Att kroppen skulle ha behövt några dagar, veckor, månader till. Slimma lite till ni vet. Aja, det får bli som det blir, försent för att tänka på det nu. Men köra hårt i gymmet ska jag då, sen ner i Aquarenan och sen hem och låta fjärilarna i magen flyga fritt 😉

Vad gör ni idag? Förresten, sonen är på origami-kurs idag. Rätt häftigt att se vad han lär sig 🙂

Etiketter: , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.