Håll käften.

Mycket intressant detta. Vill du nå dina mål, berätta inte för någon! Nån som har några tankar kring detta?

Video från Youtube, men plockad från TheSkyIsTheLimit

Etiketter: , , , ,

2 kommentarer

  1. Jesper Dagsberg

    Testet var gjort på hur många? 130 st tror jag han sa.. det gör det inte direkt tillförlitligt till att börja med.
    Men dom som berätta om sina mål kunde uppleva att dom faktiskt var på gång, vilket ur ett långsiktigt perspektiv är väldigt viktigt. Motivationen kommer mer ut lätthet och glädje, man lever i det.

  2. Maja Larsson

    Svar till Jesper Dagsberg (2012-10-31 08:12)
    Såna där test är ju inte direkt vetenskapliga men fler än 130 kommer känna igen sig. Om motivationen kommer utifrån, från andra människors pepp, då ligger man illa till. Om man håller målet för sig själv och hittar motivationen hela tiden inom sig, då kan det gå enklare. Men som jag skrev på Facebook, allt har två sidor. Ibland behöver man andras pepp som stöd.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.