No need to be nervous!

Igår var det ju som sagt photoshoot igen. Det där var vad jag hade på mig. Långt hår till och med! 🙂 Jag får mer och mer förslag från olika håll att bygga upp nån slags portfolio med bilder och skicka in. Men jag vet inte, man är ju i äldsta laget. Reklam-grejerna är ju dock kul. Ja… vi får se. Igår gick i alla fall riktigt bra. Jag är hur nöjd som helst och nerverna spelade mig ett spratt. No need to be nervous!

Igår knöt jag också lite nya kontakter kring grafisk formgivning, en tjej/kvinna på gymmet frilansar tydligen. Det känns som att en sån kontakt kan vara bra att ha i framtiden. Inte kring det här med fotograferingar, utan kring arbete. Glad för det! Träningen är verkligen bra på alla sätt och vis 😉

Oj, jisses, nu är klockan mycket. Dags att kila på arbetsplatsträff och sen jobb! 😀

Etiketter: , , , , , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.