Vardagens jobbiga beslut.

Klockan är lunchtid men jag ligger fortfarande i sängen. Lediga dagar, eller som idag kvällsarbete, är underbara! Men det passar sig inte att ligga här mycket längre nu. Jag har en hel del att göra. Annat än att ta det jobbiga beslutet om jag ska ha datorn i knät eller bredvid på sängen. Eller det fruktansvärt jobbiga att behöva ta sig på toaletten. 😉

Ikväll, efter jobbet, ska jag träffa någon som jag inte träffat på länge. Det ska bli intressant, kul och trevligt. Mysigt till och med. Jag är alltid lite nervös inför såna, när man ska träffa nån man inte träffat på länge och inte riktigt vet hur det kommer bli. Meeeen, det kommer att gå bra. Såklart. Han frågade vad jag ville ha som tilltugg till filmen och vet ni vad jag sa? Frukt! Snacka om förändring i min hjärna 🙂 Fast känner jag honom rätt kommer det finnas annat också och då är förändringen i min hjärna inte lika tydlig. 😉

Bilden säger: "Happiness is something that we decide ourselves. There are a lot of reasons to be unhappy, but we choose to be happy because it makes us feel alive."

Etiketter: , , , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.