SDs falskspel gör mig arg och ledsen.

Från mobilen

SDs film för ett tag sen var ju helt klart negativ. Den visade upp sanningen bakom Åkessons välslipade retorik. Nu är partiet dock hela tiden i media och har valt att använda tiden i fokus för att sprida sin äckliga propaganda. Smart av dem, men fy fanken. Nu har en av dem bland annat sagt att islam är lika hemsk som nazism. (——). Ursäkta språket! Jag gillar inte när människor använder sånt språkbruk. Men om man ska använda sig av samma retorik som den personen. Jag säger inte att språket är rätt, men jag anser att det är en viktig röst i samhällsdebatten… Tydligen får man sprida vad som helst då.

Jag undrar dock. Om man lyfter bort ALLT vad främlingsfientlighet är från filmerna som kommit fram, så finns en annan viktig fråga kvar. Hur står det till med medmänskligheten? Tänk om det istället var Reinfeldt i filmen, eller Mona Sahlin, som sprang där med järnrören eller uttalade sig på samma sätt, med samma hånfullhet. Vad hade hänt då?

Update: Jag blev tvungen att ändra rubriken. Och ta bort orden i texten. Stack i mina egna ögon att läsa dem. Även om det är så jag känner, hjälper det inte nån att jag sjunker till deras nivå. Rätt ska vara rätt. Jag bör försöka leva som jag lär.

Etiketter: , , , , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.