Elephants, alot of elephants..

Shit. Jag är dödligt trött. Morgonen har bestått av vakna, somna om, vakna, somna om. Men nu är jag i alla fall uppe och väntar på min chef som skjutsar mig in mot jobbet. Första mötet, som skulle varit åtta, blev inställt. Det var det jag såg mest framemot, men hur som helst så kommer det bli en bra dag med mycket nya intryck. Jag antar att jag ikväll kommer vara nästintill död, ni vet sådär som att elefanterna dansat i huvudet på en. You know the feeling 🙂 Ska också äta lunch med herr Sandström, politiker i trakterna. Det ska också bli intressant, kanske kan vi planera mina studiebesök. 🙂

Imorgon har jag ännu inga klara planer förutom att jag måste sitta med det här nya jobbet då också, läsa in mig, samla information osv.

Jo, jag har lagt ut den förut, men den passar så bra varje morgon.

Kram på er!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.