Likt en knarkare med sin drog (Apple)

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva ikväll. Mitt liv känns inte längre så himla kul att läsa om. Alltså, missförstå mig rätt. Mitt liv är jättekul och intressant på alla sätt och vis. För mig åtminstone. Men hur kul är det att läsa om hur jag springer på möten och skaffar mig kött på benen från Tillväxtverket? Kanske allra minst det sistnämnda. :p

Haha. Ja hur som helst så har jag köpt en ny mobil nu. INTE en Iphone 😉 Jag stör mig en hel del på den besatthet som kretsar kring Apple-produkter. Enligt många Apple-användare är man en idiot om man har nåt annat och DIREKT det kommer någon ny produkt MÅSTE de ha det. Likt en knarkare som måste ha sin drog… Det är bara att kolla på alla "välkommen hem"-bilder som lades upp på olika sociala medier när de fått hem sin Iphone 5. :p En av dem reagerade med: "Synd, du blev blåst", vilket kanske hade varit fallet om inte mobilen jag köpte faktiskt har fått betyg 4,8 av 5 tex. 

Så för att vara emot alla andra (och självklart för att det är en exceptionell mobil) valde jag bort att köpa en ny Iphone och satsade istället på en Samsung Galaxy S3. Tvekade ändå litegrann ända tills min chef började prata om synkning med jobb-datorn. Då föll allt på plats. Klart att jag måste ha en Android. Hemskt glad! Soooo, snart tllbaka till mitt gamla nummer. Bara jag får ett nytt simkort blir allt bra igen 🙂

Till sist, ett meddelande! Jag vill bowla, så vem vill möta en jätte-dålig? Har bara spelat två gånger i hela mitt liv, så chansen är stor att du som vill möta mig får vinna stort. Men det viktiga är ju att jag/vi har kul! /världens sämsta förlorare.

Etiketter: , , , , , , , , , , , , , ,

7 kommentarer

 1. Daniel Olsson

  Haha, ja, då kanske vi hade kunnat ha en jämn kamp då, för jag är verkligen inte någon bra bowlare. Har bara spelat 2 gånger som jag minns (senaste gången var för typ 15 år sen), och då gick det verkligen inget vidare. Har ett svagt minne av att en tillfällig förening av klot och fot var ganska smärtsam, sen talar vi inte mer om det… 😛

  För övrigt, så länge du får med din personlighet i inläggen så tror jag aldrig det blir tråkigt att läsa din blogg… 🙂

 2. Maja Larsson

  Svar till Daniel Olsson (2012-11-28 19:31)
  Haha (förlåt att jag skrattar åt din olycka) men… haha. Om din fot och ett bowlingklot förenades på det sättet jag tror så förstår jag din långvariga frånvaro. Stackars…

  Tack snälla! Jag får försöka med det då 🙂 Du kan väl hojta annars!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.