Varsågod, en ursäkt till att vara lat! ;)

Javisst. Man ska ge sig tid till att vila och jag ska säga er att nu är det dags. Ikväll har jag läst mindre än vad jag tänkt, nästan inget faktiskt, men däremot samlat väldigt mycket intressant material som jag ska sätta mig för att läsa imorgon. Dessutom har jag lyckas bombarera min kollega med tips-mail. Stackarn! Man ska ge fasen i att jobba på kvällen. Det är ett problem när jag bor/är själv här, inget som avbryter mig i arbetet..  

"If You Want To Be Great, You Must Rest. If You Want Your Staff To Be Great, You Must Provide An Environment Where They Can Rest and encourage them to rest.

Every human and non-human must rest; even race cars need a pit stop, computers need a rest and reboot and you need to rest. We come into this world as babies knowing how to rest and we leave this world with slowing, degenerating bodies that are forced to rest. It’s the years in between that we must learn to rest.

If you desire to be great, one of the most urgent things you will put on your schedule is a time for rest. If you desire to be great one of the most essential acts you will consistently complete is taking time to rest. Many people talk about greatness, but few talk about rest; unfortunately the two are not mutually exclusive. Rest and greatness go hand in hand." – Scott Williams

Godnatt på er!

Oj vad det där såg skönt ut 😉

Etiketter: , , , , , , ,

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.