Inte patient, utan jämlike.

Idag har verkligen varit en hektiskt dag. Jag spenderade morgonen med den nya trenden mindful-walking vilket var väldigt skönt 🙂 Förmiddagen spenderade jag på landstingshuset och NUS för varierade uppgifter och med trevligt sällskap. Snabb lunch på Björken och efter det GF Chansen. Nu håller en av handledarna på att korvstoppa mig med kunskap. Huvudet är kaputt, men säg inget till någon! 😉

Jag skriver mer ikväll! För jag ska säga er att det är fruktansvärt intressant när en läkare visar och förklarar hans arbete när man inte är patient. Helt annorlunda känsla. Jag var alltså angiologen på NUS och fick se undersökningen inför hjärtklaffs-operation, förträngningar samt olika sätt att behandla. Tack för det. 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.