Grattis julen! :D

Idag har varit en väldigt enormt omvälvande dag. Upp och ner som en berg-och-dalbana. Jag tror vi tar det i punktform, enklast 🙂

  •  Imorse när jag skrev mitt blogginlägg satt jag alldeles lugnt när helt plötsligt min chef ringde. Jag var tio minuter sen!! Alltså pinsamt. Jag fattar inte vad jag tänkte på, jag skulle bara åka "20 i". Det var ju bara det att jag började "halv"! :/ Tur att jag har en förstående chef 😀
  • Det var början av dagen och när jag kom hem hade jag ett brev där det meddelades om en ordentlig intäkt med flera nollor den 21 december. Grattis julen. Så trevligt! 😀
  • Polisen meddelade mig idag att de troligtvis fått in min telefon. Igår. Med sprucken display. Aningen försent eftersom den redan är utbytt. Och sprucken display? Lagade jag inte precis den displayen för två veckor sedan, för 1200 riksdaler? Jomenvisst….
  • Det värsta var att jag fick ett besked som gjort mig sorgsen hela dagen. Om en person som känns nära. Och ett sånt besked som skakar om på alla de mest jobbiga sätt…. Den här personen… jag kan inte ens beskriva hur mycket jag beundrar denne.
  • För att avsluta som en jobbig snart 31-årig surtant så kändes det aningen jobbigt när jag bara ville sova (eftersom det är så mycket jobb nu…) och ungdomarna i huset har fest. Kul för dem. Okul för mig som vaknar av minsta lilla vibration i mobilen till och med.

Vänta? Haha. När man läser det där så var det altså EN punkt som var bra på hela dagen. Så är det ju inte, förutom allt det där har jag haft en väldigt trevlig dag på jobbet.