Länktips: Reseguider!

Jag vill ta tilfället i akt för att göra lite reklam till en jättebra sida för den rese-sugne därute. Det är inte alltid enkelt att veta var man bör åka, vad man måste se eller testa, men kanske framförallt vilka ställen man bör undvika. 😉 Ta er en titt tycker jag! Kanske kan de hjälpa just er nästa resa att bli lyckad. 🙂

Vanilla & Chocolate Resor

"Idén till denna hemsida kom när vi ville börja dokumentera våra resor men istället för att skriva en vanlig resedagbok är denna hemsida är uppbyggd så att du som besökare lätt ska kunna hitta den information som du söker. På sidan kan du hitta information om olika världsdelar, länder, städer och platser välden över. Vi har även delat in vår information i olika kategorier som består utav party, restauranger, sevärdheter, hotell, stränder, shopping, platser/gator/parker, upplevelser, utsikt och barnvänligt. Detta för att du lätt ska kunna få tips utifrån vilken typ av information du söker. Varje plats är beskriven utifrån våra personliga upplevelser."

Ni hittar dem antingen på Facebook eller på deras hemsida.

Etiketter: , , , ,

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.