Bild: träningsresultat. :)

Jag vet inte, jag ser skillnad. En uppstramning som inte fanns tidigare. Och så länge jag ser skillnaden så är jag nöjd 😉 Men hursomhelst så känns det lite konstigt eftersom *harklar mig* varken träning eller kost varit hälsosamma senaste 1,5-2 veckorna. Kul är det då! En av mina vänner tycker att jag ser ut som en planka med armar inte tjockare än blyertspennor. Men nej, så är det ju inte. Det är hans sätt att försöka peppa mig till mer träning. Inte för att gå ner i vikt då, utan för att bygga muskler. Han har sina könschtiga idéer!

Och jag vet att helkropp vore att föredra, men… jag måste i så fall köpa mig en helkroppsspegel. Ja, det borde nog göra hur som helst. En sån, en brödrost och en såndär grej som man lossar bildäck med på några sekunder. Det behöver jag! 🙂

Etiketter: , , , ,

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.