Själv välja, spotta eller svälja.

Haha. Bilden är något suddig eftersom mobilen var rätt immig efter den precis kommit in. Trodde det var bara displayen, men icket, så det fick va sådär. 🙂 Det blev en lång promenad igen denna julaftons-förmiddag, temp när jag gick ut idag var -22,7. Inte heller blev det bättre under tiden, men om praktiskt får styra klädvalet istället för snyggt så går det hur bra som helst och sånt har ju inte jag några problem med ;).

 

De här bilderna får avsluta mitt bloggande den här dagen, tills senare åtminstone. Vi håller alla på att göra oss färdiga för det som komma skall. Pappa har varit med mig denna morgon eftersom jag haft Spanien-tröjan på mig. Precis den Spanien-tröjan som jag hade på mig när vi på plats hejade fram Spanien till fotbollsguldet senast. 🙂

Hur som helst, nu är det GOD JUL till er alla. Jag återkommer med bilder ikwell 🙂

PS. Rubriken kommer från julrimmen igår. Det var tandkräm. :p