Mina fantastiska vänner

Snart har halva arbetsdagen gått och därmed är det jättesnart avfärd för mig. För att slippa skriva ett helt inlägg fullt med superlativ tänker jag bara skriva att det här är det mest fantastiska som någonsin hänt. I alla fall mycket länge, min sons födelse ligger rätt högt uppe 😉 Jag tackar alla som varit positiva när jag uttryckt min nervositet. Egentligen har jag bara hört positiva saker när jag berättat min och Js historia. Inget att jag är dum i huvudet eller att jag sätter mig i en knepig sits eller nånting liknande, även om det kanske är det de tycker, kan tänka det själv ibland. :p Alla har varit väldigt glada för min skull. Glada för vår skull. Det känns bra.

Jag har verkligen de mest fantastiska vänner!

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.