Ska SJ hålla tiden? + länktips :)

Jisses. Förberedelserna börjar vara klara, timmen är snart slagen för att börja åka in mot Umeå centralstation för att hoppa på nattåget mot Göteborg. 🙂 Tåget verkar vara i tid än så länge vilket är bra. Det har iofs bara varit igång 10 minuter, men med tåget är det då ingen säkerhet för att det ska vara enligt tidtabellen. 🙂 Med min otur på slutet är jag väl inte framme imorgon kl 11 utan mer kl 23… Men förhoppningsvis har jag avverkat oturen de här senaste dagarna.

Ett litet tips från mig till er träningstokiga där ute: Min… typ styvbrorsa bör han väl bli.. pappas fästmös son? Ja, hursomhelst, Jocke har börjat blogga. Jocke jobbar som PT och gruppträningsinstruktör på GYMBOX i Fredrikstad / Norge. Träningsmässigt är det Crossfit som gäller för honom. Och eftersom han är rätt nördig och enkelspårig, så är det full fokus på det (hans ord ;p) Så gå in och kika på det, han är precis i uppstarten, men häng med från början 🙂

Dessutom ska jag lägga ut ännu ett tips som kom från en läsare idag. Hon skriver såhär: Tänkte tipsa dig om en sida som prisjämför kosttillskott www.alltomkosttillskott.com Jag har köpt mina kosttillskott därigenom och sparat en hel del pengar, kanske något du vill tipsa dina läsare om?

Visst vill jag det! Kosttillskott, ifall man väljer att äta sånt, är svindyrt. Så prisjämförelser är klockrent. Tack för tipset, Emmy!

Nu ska jag göra klart det sista. Underhåll mig gärna ikväll/inatt. Långa tågresor är okej för mig, när man får sova och sånt. Men jag känner att nervositeten kommer att gå överstyr om jag inte får något annat att tänka på. 🙂

Tillägg: Nähäääj då. Redan försening… iofs bara 10 minuter ca… men ändå!

Etiketter: , , , , , , , , , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.