Lyxigt med egen kupé!

Nu är allt klart för avstigning. Jag har sminkat mig, tagit på mig min "möta-ödet-outfit" och packat ihop allt. Snarkaren klev av mitt i natten så jag har haft min kupé alldeles själv här på morgonkvisten. Känns lyxigt om man fantiserar bort den rätta anledningen 😉 Jag försökte ladda upp en bild men det funkade inte och mobilbloggandet fungerar fortfarande inte så det blir bildlöst. Om ni inte har mig på Facebook eller Instagram förstås 🙂 Hursomhelst, jag är redo! Synd bara att jag i vanlig ordning är i alldeles för god tid. Men vadå, två timmar kvar nu bara.. ypperlig tid att sitta och jobba på den där nervositeten! 😉

Önskar er alla en härlig morgon! 🙂

PS. Angående den där jädra sminkväskan… det märks att jag ska till en kille nu, en kille som jag verkligen vill vara fin för. För kom igen, när nånsin har jag brytt mig om jag glömt en sminkväska? Haha.. ja hur som.. den var iaf med!

Etiketter: , , , , , , , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.