Snarkar som tåget..!

Tåget verkar ha blåkört under natten för kollar jag nu på om det är i rätt tid så är det nästsn före. Sånt gillar jag 🙂 Jag och kvinnan under mig har en egen sovvagns-kupe, ni vet en sån med tre bäddar bara. Det var billigare av nån anledning.. Lyxigt! Men nej… jag har lyckats hamna med den enda människa som skulle kunna snarka värre än ångloken.. när de tutar! Ååh.. skit. Ett annat skit å är att jag tror jag förlagt sminkväskan nånstans hemma. Minns att jag tog den från toaletten men har inte blekaste minne av att den hamnade i nån väska.. Hoppas den ligger i resväskan… 

Men inget spelar egentligen nån roll så länge jag kommer fram. För där framme väntar Js famn. Värt allt 🙂

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.