Byter ett jobb mot vänner och träning.

Idag, mycket senare idag, är första dagen på sista veckan som anställd för Carema. Det är väldigt blandade känslor ska jag säga, såklart. Carema har varit en av de allra bästa arbetsgivarna jag haft som verkligen tar hand om sin personal. Nu börjar en helt ny tid när jag äntligen ska få sätta mig in i nya jobbet helt och hållet.. spännande! Utmanande 🙂

Men det bästa av allt är ändå att jag äntligen får tid att vara social med mina vänner. Både nya och gamla. Knappt jag vet av vad jag ska göra av all tid. Börjar till och med tänka på att lägga till lite plugg… 😮 Fast nej. Byta ut ett jobb mot vänner och träning låter inte fel alltså 🙂

Och en sak till; Tack för att ni stått ut med mig när jag behövt avboka/omboka! Kram på er 🙂

Se bara, mer sån där tid bland annat. Vem vill inte ha det? Fast jag och C är inte alltid sådär. Det där var när han fyllde 30. Som sagt, barnasinnet… 😉

Etiketter: , , , , , , , ,

2 kommentarer

  1. Frida

    Det låter utmärkt m vänner o träning i stället o lycka till med nya jobbet!
    Krönika…ööh… hjälp..hmm… Frestande. Ska handla om o när?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.