I början jätteslapp.

 Då blev det dags att säga godmorgon igen 🙂 Det har smugit sig in en konstig längtan till kvällen och sängen direkt jag vaknar men sånt får ignoreras. Morgonen har börjat med nånting helt utanför min kompetens, dvs att sy för hand. Sonens ju-jutsu graderingsband skulle ju sys fast och nog fick jag lida med nålstick fler än en gång för att jag glömde ta med det till Norsjö och mamma. Men se vad jag fick lära mig. De två sidorna ser rätt okika ut eftersom jag fick in knicksen i slutet. Fast sitter det då! Lite som när jag på syslöjden stickade en halsduk och jag i början var totalt okunnig. I början blev den jätteslapp och bred, i slutet helt lagom och hälften så bred. Såg rätt rolig ut 😉

Dags för en arbetsdag!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.