Hårvård blev lättare :)

Jag tycker att det är svårt med hår och då menar jag såklart framförallt hårvården. Precis som på många andra områden pratas det om många olika sätt att tänka. Med de här många olika sätten att tänka följer såklart också en uppsjö av olika hårvårdsprodukter som är mer eller mindre bra. Kanske är den produkt man köpt helt enkelt inte så bra eller så har man helt enkelt inte hittat produkten som passar ens hår. Det sistnämnda är troligen boven, speciellt för mig eftersom jag är så okunnig.

Det jag vill komma fram till att djungeln av hårdvårdsprodukter gör det väldigt svårt att hitta rätt. Schampon är extra svårt eftersom jag nog vill tvätta håret oftare än vad håret mår bra av. Men nu har jag hittat min kompass! På BELLBOX finns schampo för alla hårtyper och deras stora urval gör det möjligt att hitta rätt. De har också en hjälp för oss som inte vet vad vi letar efter, bara att klicka kategori, välja och vraka 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.