Skönhetsideal som krav.

Snart kommer artikeln i VK ut och jag börjar bli lite smått nervös över hur den ska tas emot. Ja, man blir väl lite osäker på sig själv och sin produkt helt enkelt. Det är normalt. En sak jag är rätt nervös över är att det låter som att det är något fel med smink. För det blir ju lätt så när man pratar om att duga som man är, att de som sminkar sig är fel för att de fastnat i hetsen, att de som ser ut som idealet också är fel, som om det vore nån slags motvikt.

Men så är det ju inte. I lagom dos funkar det mesta. När däremot sminket går över till behov för att kunna gå utanför dörren och skönhetsidealet blir ett krav. Då är det fel. Tycker jag. Och vi på My kind of Perfect.

Så ja, i dagarna dyker den upp. Se till att hålla utkik!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.