Vara naken på bild.

Ja, välkommen till denna nya vecka. Det är ljust när man vaknar och bara det är ju fantastiskt. Imorse vaknade jag under tiden jag promenerade… av någon underlig anledning vaknade jag till alldeles för mycket i natt, började leta innebandyklubba och annat, så när väckaren ringde kl 06 fick jag uppbringa ALLA krafter för att kunna ställa om den till 06,30. Och sen igen det lilla som fanns kvar för att ta på mig kläder och få mig ut genom dörren. Men ut kom jag! Och den friska luften fick mig att vakna till.

Nu är jag pigg och glad! Vilken härlig start på veckan ändå. 🙂

Bild från gårdagens photoshoot. Den avskalade versionen, bara lite mascara. Även i mig är det väldigt inpräntat att när man ska vara fin så är man sminkad. Det är vääldigt konstigt att se sig själv såhär. Jag känner mig naken. Ja, även om jag ser mig sådär i spegeln varje dag, för sminkar mig gör jag ju nästan aldrig. Det blir nåt annat när det är på kort.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.