Fastan fortsätter.

Jag fastar som sagt idag. Jag behöver inte vara helt utan mat utan för äta ca 600 kcal. Max. Det är ovant. Magen kurrar och skriker, mat är ungefär det enda som jag kan tänka på. Men mat-tankarna lindas in av det som sades på programmet igår, om fastan och allt det bra det kunde göra med ens värden. Det är värt det. Alltihopa!

Idag och imorgon ska jag fasta. Jag kommer fixa det. 600 kcal är ändå inte så lite. (Johoo, det är så lite, men det går ju abslut att leva på, värre saker har man ju gjort)

 

2 kommentarer

  1. Petter

    Fasta får mig att tänka på kexchoklad och smörgås. Mmmm, visst låter det lockande?! Tänk dig en skiva polarbröd, ordentligt med Bregott (extrasaltad så klart), fem till sex tjocka skivor med hushållsost och allting toppat med paprika. Skölj ned mackan med en liter mjölk och avsluta med en kexchoklad. Då slutar magen att kurra och allting känns bra igen. Våga släppa taget Maja, låt suget segra. Släpp taget och njut, erkänn att dina drifter är perfekta och att du förtjänar att få njuta!

  2. Maja Larsson

    Svar till Petter (2013-04-03 14:26)
    Haha. Tack för den hjälpen! Visst är de perfekta på sitt sätt, men samtidigt får de mig sjuk. Och kan man vara mer hälsosam och minska risken för en massa sjukdomar så känns det värt det 🙂 Och ännu mer perfekt 😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.