Strålar med solen :)

Idag sitter jag inomhus hela dagen. Jag är i Kramfors och har undervisning om försäljning och kundvård. Det är riktigt kul med alla diskussioner! Härligt jobb med GF Chansen Ab 🙂

MEN. Solen lyser, det är vår och ganska varmt. Hade nog hellre varit utomhus…

3 kommentarer

 1. Petter

  Du har ett leende som kan matcha solens sken.

  Jag ska skänka dig en tanke när jag är ute och promenerar i det soliga Umeå senare idag.

 2. Petter

  Det brukar bli en så där åtta gruppträningspass under veckan. Ledig från träning under helgen. Instruktörerna har sagt till mig att ta det lite lugnare, så jag antar att jag tränar för mycket. Promenader ser jag inte direkt som motion eller träning. Det är bara för att det är skönt med lite frisk luft.

  Nu ska jag äta alldeles för hårt grillade fläskkotletter till lunch.

  Hare!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.