Håller kvar i tanken :)

Tänk på att vart du än går, och vem du än möter, ska du ge en gåva. Gåvan kan vara en komplimang, en blomma, lyckönskning, ett ord på vägen, att bry sig om, uppskattning, tillgivenhet samt kärlek. Tänk varje dag att idag ska jag ge någonting till varenda en jag kommer i kontakt med, så påbörjar jag processen att sätta glädje, rikedom och överflöd i omlopp i mitt och andras liv.

Det där tyckte jag lät alldeles utmärkt. Ska hålla det i tanken. 🙂

3 kommentarer

 1. Petter

  Vilket svammel. Satsa på egoism istället. Ge varje människa du möter en spydig kommentar och känn skadeglädjen växa inom dig. Ta allt du möjligtvis kan få och ge ingenting tillbaka.

 2. Daniel Olsson

  Du ger redan väldigt mycket, Maja. Du gav i alla fall mig en hel del inspiration och motivation när jag för inte så länge sen kämpade mig igenom en jobbig sjukdomsperiod.

  Rätt ord kan göra så mycket ibland, och för min del gjorde de väldigt mycket, så tack snälla du! 🙂

  Nå, nu kanske detta inlägget blev lite off-topic, men jag ville ändå berätta det…

 3. Petter

  Vad hjälper det om du bara tänker på det? Gör som jag och omsätt de kloka orden ovan i praktiken också!

  Inte för att det ger så mycket tillbaka. Andra blir glada, och det är så klart positivt. Men du själv blir lämnad kvar. Ensam. Övergiven. Tom på allt vad glädje heter. Utan framtid. Utan hopp. Näsan alltmer fylld av hårstrån. Långa vita hårstrån som ibland uppenbarar sig mitt i öronen. Tårna ömmar efter hårdträning. Fritiden känns allt mer som tortyr. Man längtar efter ekorrhjulet. Efter något att göra. Det är så svårt att bara vara. Vara. Vad är det för ett liv?

  Nej, fy vad det där lät deppigt! Nu ska jag sluta jobba för i kväll. Nu är det fest som gäller! Och i morgon är det lördag – whohooo!!!

  Ha det bra Maja och låt dig inte nedslås av min mörka dikt i andra stycket!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.