Helgen och ny photoshoot på gång. :)

Jisses, så längesen jag skrev här. Det är mycket nu. Helgen har varit fullspäckad faktiskt. En fredagkväll på Umeå Legends fredagshäng, en lördag med innebandy-avslutning för sonen vilket innebar den traditionsenliga "förlöjliga mammorna"-matchen (än står vi emot bra mot de 9-åriga jättestora pojkarna :p) och lazerdome, sen skrivkurs på Umeå Legend och middag med både nya och gamla vänner. Sonen var lika salig som vanlig efter att ha hängt med dessa härliga människor. 🙂 Och sen en söndag med en massa läxa. Eller nja, inte en massa… men det tog en massa tid. :p

Idag fick jag en förfrågan från fotografen om en photoshoot igen. Lite sommarbilder den här gången. Det kan bli kul, det känns som att det var ett tag sen nu. Egentligen var det nog träningsbilderna vi tog senast, på riktigt åtminstone. Om jag nu inte räknar de där avskalade bilderna. Vi får se vad det blir av det här nya. 🙂 Egentligen skulle jag ju höra av mig till en annan fotograf också, men jag har inte prioriterat det alls. Borde kanske göra det.

Just i detta nu sitter jag och jobbar med Perfektadu.se. Det är ännu en sak jag inte har tid med riktigt, men tanken är ju att den ska fyllas med en massa fakta också. Att byta samarbetspartner i det är extremt kul och positivt på alla sätt, men arbetet stannar av litegrann eftersom vi också behöver hitta varandra och den struktur vi ska arbeta efter.

PS. Förresten så kan du på Perfektadu.se hitta Veckans peptalk från Olof Röhlander. 🙂

Etiketter: , , , , , , ,

5 kommentarer

  1. Petter

    Flera dagar utan minsta tecken från dig. Jag trodde att du hade råkat ut för en olycka. Gör inte så där, jag blir rädd. Jag vill inte att något ska hända dig. För du är den enda som har en blogg värd att läsa. Plus att jag verkligen uppskattar alla fina bilder (speciellt morgonbilderna).

    Må gott!

  2. Petter

    Du bjuder på kloka tankar blandat med lite humor. Och jag är riktigt tacksam för Jag AB-filmen.

    Jag hittade inte den där veckans pep-talk. Var på perfektadu.se ska jag leta?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.