Lever du i ekorrhjulet?

Godmorgon höll jag på skriva och nu får det vara så. Men lugn, jag har varit vaken sen ungefär 06.00. Det känns. Jag börjar vara redo för att ta en eftermiddagsvila. ;p Alltså, vad hände egentligen med Spaniens siesta? Hur kan vi svenskar vara så dumma att vi inte har anammat den? Alla är ju ändå trötta där efter lunchen?

Hursomhelst, jag är redo för träning, solen lyser fantastiskt, våren är här och… ja, jag sitter inomhus i soffan. Tänker på träningen iofs. Det räcker väl ganska bra antar jag. 😉

perfektadu.se finns idag ett inlägg om att leva i stunden och om Breaking free of the Ekorrhjul som… fast, ni får läsa om vad det är. Gör du vardagsäventyr? Och tar chansen att verkligen leva ditt liv? Lever du i stunden? Kan du njuta och känna lycka även om inget händer? Det är en konst som kräver träning. Faktiskt. Det är värt det 🙂

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.