Sjuk träff.

Nu sitter jag på tåget som ska ta mig till Stockholm. Vidare kommer jag att ha sovvagn till Umeå ikväll. Lägger jag mig tidigt så blir den sammanlagda sömnen ändå okej hoppas jag. Det borde gå med tanke på hur lite jag sovit inatt!

På Centralstationen stötte jag ihop med en gammal klasskompis, från högstadiet, jäääättelängesen 😉 Det är riktigt sjukt att vi lyckas träffas i Malmö men inte stöta ihop hemma i Umeå. Världen är liten som de säger :p

Imorse kom jag ihåg en sak som jag glömt, sonens kalasinbjudningar, fyyyyy fanken vad jag känner stressen komma kring det :/ jaja, det får lösa sig, får bjuda in imorgon och hoppas alla kan komma.

Godkväll!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.