Kanske en resa igen då ;)

 

Godmorgon då igen! Resan gick smidigt faktiskt. Det är så väldigt lugnt att ha sovkupé där man bara är tre. Nu var det iofs en mamma med två barn, varav en 1-åring som vaknade och grät mitt i natten. Men det gick ju bra det också. 🙂 Jag är dock liiiite trött idag.

Idag kommer sonen, han ska bara vara hos mig fram till på lördag eftersom hans pappas samnbo fyller år. Då får jag helt plötsligt en ledig helg till. Undrar vad jag ska hitta på då? Kanske en resa till nånstans, men var? 🙂

Hur ser er vecka ut att bli? 🙂

 

2 kommentarer

  1. Petter

    Min vecka blir fylld av jobb och träning. Så till helgen är jag både rikare och starkare (JAG AB-filmen har gjort mig så fånigt positiv).

  2. Daniel Olsson

    Tja, kort jobbvecka (vilket ju är ganska trevligt), ett inplanerat skifte av hårfärg imorgon (tänkte försöka bli lite mer av ett ljushuvud), samt konsert på fredag (vilket nog leder till att jag kommer vara lite sliten på lördag). I övrigt inget inplanerat, men någon promenad samt lite annan träning är nog ingen alltför vågad gissning… 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.