Rollspel och varför inten?

Så härligt det är att ha varit vaken en timme när väckaren ringer. Speciellt när den ringer klockan 06. Skönt att jag somnade så tidigt igår kväll dock. Tränade medan sonen tränade ju-jutsu och idag tänker jag nog promenera (eller kanske jogga) när han tränar fotboll. Jag måsteförsöka pressa in träningen i mitt schema. Träningen gör en bättre helt enkelt, man känner sig bättre, mår bättre osv osv.

I helgen verkar det som att jag kanske drar till Lycksele. Det är inte bestämt än, men kanske. Det var ju faktiskt längesen så varför inte. Sist stötte jag ju direkt ihop med Hampus gamla dagisfröken och min arbetskollega aka ”mamma”. Fantastiskt fin människa som alltid gav mig råd. Det var så perfekt att träffa just henne! Sen träffade jag ingen fler som jag kände :p

Hur som, idag blir det rollspel och bild i Kramfors! Spännande 🙂

Ps. Är det inte skönt att leva livet mer sådär, i ”varför inte” istället för ”varför”? Jag kan ge dig ett stort fett ”därför” som innebär att du helt enkelt ångrar dig annars! Kanske inte nu, men i framtiden.

En kommentar

  1. Petter

    Rollspel kan vara riktigt trevligt. Skolflicka och ful gubbe till exempel.
    Jag har en katolsk skolflicke-uniform, så om du skulle kunna tänka dig att spela ful gubbe så …… nej, jag bara driver med dig.

    Hare bra i Kramfors!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.