Möten ger rikedom.

Efter ett bra möte tillsammans med två personer från ett bemanningsföretag så känner jag att den här dagen har artat sig väldigt bra. Det som är kvar att göra idag är att möta sonen på skolan för att ha utvecklingssamtal. När det blir tal om såna samtal får jag från mina föräldrar (och nuförtiden även från min egen hjärna) höra om gången när en lärare skrivit att jag var lätt störd, istället för lättstörd. Särskrivning är en sån där sak som oftast är rätt bra att ha koll på. Läraren som hade utvecklingssamtalet skrattade lite förnärmat och det skojades bort, men vem vet vad som egentligen menades 😉

Möten är mycket intressanta faktiskt. Nu är jag i tanken alltså tillbaka på mötet med bemanningsföretaget. Det bästa med möten med andra människor, i vilken form de än görs, är att man alltid går som vinnare ur dem. En vinnare av ny kunskap, input ur deras verklighet. Att inte möta människor, som på något sätt är olika en själv, gör att man stannar i en bubbla av ens egna verklighet. Man stannar i utveckling. Mångfalden skapar utveckling för oss alla och det är något jag absolut värdesätter.

Se till att möta människor. Ge av dig själv och ta av dem. Det som händer är ingenting farligt. Du blir en rikare människa. Rikare på saker som inte har ett pris utan på saker som har ett värde.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.