Jimmie Åkesson är ingen stackars-pojke.

Moskén i Fittja utsatt för skadegörelse. När personalen vid moskén i Fittja kom till byggnaden tidigare i dag upptäckte de att byggnaden var utsatt för skadegörelse. En fönsterruta var krossad och inne i moskén fanns något som liknade grisfötter. Polisen larmades till moskén söder om Stockholm strax före 11-tiden i förmiddags. Glaset till entrédörren var krossat. – De har kastat in föremål som de på platsen har uppfattats komma från grisfötter, säger Ulf Lindgren, vid Stockholmspolisen. Polisen har haft tekniker på plats och en polisanmälan i ärendet håller på att upprättas.

———————————————————

Majas kommentarer: Texten kommer från Aftonbladet. Jag tycker att det är så hemskt trist att vi människor inte kan respektera varandras olikheter. En moské har en plats i vårt Sverige som bland annat bygger på religionsfrihet. Jag tycker även att det är hemskt trist att media ger sitt stöd till Jimmie Åkesson genom att hela tiden måla upp honom som stackars-pojken i svensk politik. Visa honom som han är istället. Gör som engelska BBC och visa att han inte kan svara på frågor när han ställs till svars. Bemöt honom med respekt och ställ svåra frågor så visas hans rätta ansikte.

Etiketter: , , , , , ,

2 kommentarer

  1. Göran

    Det är inte bara en attack på en moské utan en attack på troende muslimer. Den som sysslar med den här typen av attacker visar att de vill exkludera andra, att de vill hålla vissa människor borta från gemenskapen. Med grisfötterna har de även visat att de gillar att förnedra andra. Det är vad jag kallar människofientligt beteende!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.