En plikt för politiker.

I mer än en månad så har jag väntat på mailsvar från några av våra folkvalda politiker. På vissa väntar jag faktiskt fortfarande. Det är mycket märkligt tycker jag. Det borde vara en plikt för politiker att ge respons på saker och ting från de personer som är tänkta att ge dem platsen där de är. Jag menar, kom igen. Ett svar på en förfrågan som säger: ”Nej tyvärr har jag inte möjlighet till detta” eller ”Det är inte mitt bord, kontakta…. istället” tar inte lång stund att skriva. Jag blir irriterad. Du är en folkvald politiker och har faktiskt inte rätt att sitta på några höga hästar.

Alla har inte varit lika dåliga, Moderaterna och Socialdemokraterna var supersnabba och direkt med på tråden. Vänsterpartiet, Centern och Sverigedemokraterna har inte svarat än. Jo, jag har demokratiskt nog mailat SS (oj, SD menar jag :p) också, även om det gjorde mig smått illamående.

PS. Jag har visst förståelse för att det är mycket att göra, men har du inte tid att svara på ett mail från en av folket. Ja, då har du prioriterat din tid fel fel fel.

En kommentar

  1. Bertil Örjestad

    Jag har väntat över två månader på att få svar från några S politiker. En S politiker hade skrivit till mig att frireligösa saker och S hör inte ihop och att jag var homofob!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.