Katastrof, bostäder behövs!

Umeå vill mer. Umeå vill växa. Umeå har som mål att nå 200 000 invånare. Jag vet, heja Umeå, massor. Många verkar tro att det självklart ska hända. Själv ställer jag mig tveksam. Alltså på riktigt, det finns ju ingenstans att bo här, åtminstone inte flytta in. Tre av mina vänner behöver en lägenhet akut, dvs allt av intresse, men hittar ingenting. Ingenting alls, inte ens en liten vrå. En annan av mina vänner började plugga på universitetet men fick flytta hem igen eftersom hon inte fick någonstans att bo. Det är ju katastrof det här. Hur kan man inte satsa på att bygga fler lägenheter? Och inte bara stor-störst-dyrast lägenheter utan faktiskt där människor med mindre inkomst kan bo. Det vore verkligen något som skulle gynna Umeå. Ett boende är en ytterst bra grund för att komma på rätt köl i livet.

Så kom igen, heja Umeå! Umeå vill mer i form av lägenheter!

Mer kan man läsa här, i Anders Ågrens blogginlägg ”Det byggs för lite bostäder i Umeå”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.