Mer än lösviktsgodis en hungrig dag.

Senaste dagarna har min vän Adeel Faqih besökt mig. Vi har haft otroligt trevligt! Nu ska jag bara läka mina öron och min uppstressade själv efter allt hans babbel. Misstolka mig rätt. Han är fantastisk, som ståupp-komiker och framförallt vän, men mina öron blöder :p Jag tog mina öron och gick hem från jobbet tidigare idag. Möjligheten att sitta hemma och jobba i tystnad lockade mer än lösviktsgodis en hungrig dag. Alla som känner mig vet vad det egentligen säger 🙂

Igår babblade han på en ståupp-show för oss på Chansen. Fantastiskt! Vi hann både med att skratta åt hans tid som terrorist på en flygplats och om det politiska läget kring Indien och Pakistan. Härlig förmiddag! Efter det blev vi underhållna av Stockholms clownensemble. Jag fick skratta några gånger åt det sistnämnde, men det kändes som det blev lite för mycket improvisation. Hursomhelst en härlig dag.

Allt är väl, jobbet snurrar på, min hjärna är lika kreativ som vanligt och nästa vecka ska jag ha möte med chefen igen kring nya idéer. Att lägga ner alla kring-aktiviteter är faktiskt det bästa jag har gjort. Jag har möjlighet att lägga full fokus på jobbet och vila på kvällarna. De kvällarna jag inte som ikväll kommer jobba till rätt sent för att lära mig ett nytt program, men det var en annan femma 😉

Längesen jag skrev,  jag vet. Hur har ni det?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.