TV4 sänder från Kärleksveckan.

KÄRLEKSVECKA
är ett koncept vi utvecklat för att arbeta tillsammans med lärare och annan skolpersonal för att främja gemenskap, sammanhållning och trygghet för barnen.

I tre dagar har vi varit med de underbara barnen på Hissjö skola. Det började med att vi pyntade skolan under helgen så att barnen skulle förstå att det var något speciellt på gång när det kom på måndagsmorgonen och möttes av marschaller och ballonger.

Därefter har vi arbetat med känslor och värderingar. Barnen har fått fundera över vad en hjälte är. De har skrivit dikter, prövat boxning, ledarskap och breakdance och vi har alla haft väldigt roliga och lärorika stunder.

Tack till rektor Maria och all övrig personal som gjorde det här tillsammans med oss med sån kärlek och glad energi. Tack alla Legender som hängde med och hjälptes åt att skjuta in massor av ny energi i skolan. Tack Raad, Khaled, Naser, Abbe, Sandra, Sabri, Dan-Ove, Erik, Madde, Samir och Wolf. Tack alla härliga Hissjöbarn. Vi kommer igen. Vi jobbade tillsammans som en familj. 

Om kärleksveckan kan ni se 22.30 i TV4.

/Umeå Legend Club, Bankgatan 10.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.