En sång för arbetsglädjen.

På väg hem på bussen kan man alltid fundera. Idag tänker jag mest på hur tacksam jag är. För mitt liv. Ja inte för att det är så rosenskimrande fantastiskt jämt, inte heller är jag starkast, smartast, snyggast så att livet alltid är lätt. Huvva nej, förjäkligt har det minsann varit ibland. Är det ibland faktiskt fortfarande. En enda lång läroprocess är det här livet och jag är tacksam. För allt! Ibland önskar jag mig en enda lång aldrig sinande ström av pengar,  men jag hade kunnat göra endel för att ha mer pengar. Jag valde till exempel bort att bli lyxhustru en gång. Det är inte för mig. Fast ibland kan jag fundera var det hade tagit mig. Hur som helst, jag är tacksam!

Imorse fick mina medarbetare ta del av min glädjesång. Jag tror det var trevligt. Jag tyckte om deras leenden i alla fall. 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.