Gräv ner dig!

Två otroligt bra möten idag redan och ett fantastiskt telefonsamtal senare så undrar jag om det inte hjälper att gnälla lite över morgonen ändå. Så länge det inte blir så att man gottar ner sig i sin grämande ”jag hatar livet och allt är värdelöst”-stämninng så. Fast ibland måste man få göra det också. Ibland är livet så att man bara vill tycka synd om sig en liten eller stor smutta. Däremot ska man vara medveten om att inget gott kommer ur en sån attityd. Gräv ner dig så mycket du vill, men du måste själv (möjligen med liiiite spadtag av någon medmänniska) gräva upp dig därifrån för att komma vidare.

Nu ska jag dricka kaffe och fortsätta skicka mail. Vilken dag! 🙂

PS. Imorgon är det pizza-fest som avslutning på Kärleksveckan i Hissjö-skola. Fast festen går av stapeln på Bankgatan 10, Umeå. Välkomna dit med era barn! Vill ni se reportage från Kärleksveckan så finns det på TV4s lokala nyheter, igår 27 nov kl 22.35. Gå in och kika.

Etiketter: , , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.