En bra chef låter sina medarbetare…

Klockan är 06.42 och jag svarar på jobbmail. Kl 07.00 när väckarklockan ringer så ska jag upp ur sängen och UR kläderna. Mjo.. det är sant. Igår smällde jag av helt. Datorn bredvid mig, huvudet på kudden, i sidoläge. Som upplagt för en pigg kväll? :p

Det blev inget Sensia för mig. Istället kommer jag fortsätta på Iksu. Det känns okej ändå. Jag tog beslutet att avbryta på iksu för att träna med vänner men jag började känna att det ändå aldrig skulle kunna gå. Att träna med jobbet på iksu innebär också att jag faktiskt kan gå på arbetstid, med kollegor som sparkar mig i arslet. Låter toppen, visst? För den arbetsgivare som vill ha bra medarbetare så kan jag rekommendera att låta dem träna på arbetstid. Vardagslivet är svårt att få ihop ändå, speciellt för kvinnor. Förlåt alla jämställda män men statistiken säger tydligt att kvinnor fortfarande tar det mesta av jobbet hemma.

Alla vet vilka effekter träningen har men hemma-pusslet har ofta inte plats för träning också. Den pusselbiten kommer ofta från ett annat pussel. Och en timmes friskvård i veckan är ju mest ett skämt. Slå ett slag för mer träning/motion/rörelse, slå ett slag för bättre, piggare,  gladare och mindre stressad personal.

Etiketter: , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.