Facebook opersonligt?

Ja det är mycket prat om Facebook. Är det något som verkligen lyckas bilda läger så är det väl denna sociala-media-bastant. Antingen älskar man facebook eller hatar Facebook. Eller hatar Facebook fast älskar och vara där. Ja, det finns nog egentligen massor av läger att stå i också.

Själv så vet jag inte ens var jag står. Jag gillar inte att Facebook ska ta så mycket tid från annat men samtidigt tillåter jag att det tar så mycket tid från annat. Jag borde älska Facebook så mycket som jag är där, men det tror jag inte att jag gör.

Däremot så gillar jag idén med Facebook. Det här kontaktskapandet. Den här grejen i att mötas på en plats. Och det här med gemensamma bekanta, man presenterar sig ju för dem. Låt oss säga att man är på en gemensam fest eller möts spontant på en lunch. Ja, då presenterar man sig ju. Varför inte göra det också på en mötesplats på nätet?

Fast samtidigt gör man väl inte så. Ja, hur som helst. Facebook är bra på mestadels sätt. Det där med tiden kan man ju faktiskt styra över själv.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.