Socioekonomiska faktorer ska inte hindra barn.

Imorgon kan en stor del av nästa år förändras. Jag ska på två möten som kan skapa enorma vågor på mitt vatten. Det här gäller Umeå Legend Club och när jag tänker efter är faktiskt mötena tre till antalet. Jag tror att jag lyckats härleda mitt klappande hjärta. Det är inte av stress utan av ren och skär förväntan, pirr och spänning. Fast det är säkert lika farligt :p

Om du vill komma i kontakt med klubben för mer information kan du skriva till mig här eller maila på [email protected] Eftersom vi alltid förser barn och unga med gratis aktiviteter söker vi alltid företag och privatpersoner som delar vår vision; att alla ska ha lika villkor. Socioekonomiska faktorer ska inte forma ens möjligheter att ta del av samhället på konstruktiva sätt. Sponsorer, stödmedlemmar och månadsgivare är välkomna! Stort som smått, allt räknas och gynnar barnen.

Till exempel: känner du, privat eller ditt företag, att du/ni vill skänka en slant för att ge dessa barn bättre möjligheter, men att resurserna inte är så stora? Ingen fara. 100, 500 eller 50000, det är inte det viktiga. Det viktiga är att vi tillsammans skapar den värld vi vill leva i.

Ps. Vill du sponsra och vill ha valuta för pengarna? Boka in enföreläsning för dina pengar 🙂

Etiketter: , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.