Framtiden ser ljus ut!

Idag, ja idag är faktiskt lite svårt att beskriva. Jag gick in i dagen rätt nervös för vad som skulle ske. Nervös men kanske mest förväntansfull. Och ja lite orolig för att allt skulle stöpa precis när jag varit så nära. De här mötena handlade egentligen bara om att ta första steget mot något, men jag tror det är få gånger som jag faktiskt haft mod att fullfölja mina egna idéer. Helt för min egen skull. För andra kan jag driva projekt hur hårt och länge som helst, men att göra för min egen skull.. nja, det har jag kanske inte tyckt jag varit värd. Jag vet inte, en psykolog skulle nog kunna gotta ner sig i det alldeles säkert.

Hursomhelst så började allt med ett möte med Sensus och min vän angående föreläsningar. Jag har haft den idén ett längre tag men idag tog det perspektiv som jag inte hade anat. Nytt möte är inbokat och då kommer vi att fortsätta med planeringen. Tänka sig, min idé växer sig till ett stort samarbete, möjligen nationellt. Det vore rätt häftigt 😉

Andra mötet var med Umeå Legend Club, planeringen och förberedelserna har startat inför kommande år. Härliga nyheterna om nya sponsorer till exempel 🙂

Tredje mötet var sent med Crossing Boarders angående samverkan. Mer vet jag inte om jag kan avslöja eftersom inget är klart ännu. Det handlar i alla fall om tjejer, jämställdhet och är precis det jag önskar att Umeå Legend ska arbeta mer med, att även nå tjejer. Det är mitt mål 😉

Nu orkar jag inte tänka mer. Den här dagen har varit låång!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.